donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen‘Dit is de plek waar onze droom is uitgekomen’

‘Dit is de plek waar onze droom is uitgekomen’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Ronnie van Kempen. Samen met mijn partner Pascal Scholten ben ik de eigenaar van Eethuisje de Minnarij in Zevenaar.”

 

Bedrijf?

“Begin 2015 kwam onze grote droom uit: na jarenlang in verschillende etablissementen gewerkt te hebben, werden we trotse eigenaren van óns restaurant. Hoewel Pascal en ik van origine beide kok zijn, hebben we de werkzaamheden verdeeld: Pascal is de chef-kok en ik de gastheer. In de loop der jaren hebben we een fijne gastenkring opgebouwd en ik geniet van de verhalen die ik aan tafel hoor. Daarnaast zien we dagelijks nieuwe gezichten. Als sociaal dier vind ik het altijd leuk om mensen te ontmoeten.”

 

Vrije tijd?

“Wanneer het mogelijk is, kan je me vinden op het festivalterrein! Ook vinden Pascal en ik het leuk om uit eten te gaan. Wij nemen ons werk vaak mee naar huis!”

 

De Liemers?

“Wij zijn allebei geboren in de Achterhoek, maar ons hart is verpand aan de Liemers. Dit is de plek waar onze grote droom is uitgekomen.”

 

Mooiste plekje?

“Dan wil ik toch Markt 19 in Zevenaar noemen, je kunt wel raden welk restaurant daar zit! Maar zonder dollen: de Liemers kent ontelbaar veel mooie plekken: van de prachtige kerken in de dorpen tot het bruisende centrum van Zevenaar.”

 

Lokaal?

“Het is belangrijk om als Liemerse ondernemers elkaar te steunen. Wij werken veelal met producten uit de eigen regio. Er is hier veel kwaliteit te vinden, dus dat is zeker geen straf!”

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties