zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenEerste optreden jeugdpopkoor Shake It was een succes

Eerste optreden jeugdpopkoor Shake It was een succes

Maandag 14 december was een spannende avond voor Jeugdpopkoor Shake It! Om 20.00 uur vond het eerste optreden plaats in de OGtent in Duiven. In een sfeervolle zaal met lantaarns en kerstversiering hebben de jongeren 8 prachtige nummers vertolkt waaronder Treasure, Brave, Fix you, I won’t give up en In the arms of an angel.

 

Shake It! leden geven zelf aan welke popnummers ze graag willen zingen. Onder leiding van Elke Jansen hebben de Shake It! leden hard gewerkt aan zangtechniek, presentatie en het opbouwen van 3-stemmig repertoire. Meer dan 100 man publiek was op het optreden afgekomen en iedereen was erg onder de indruk. Na afloop kregen de leden te horen, dat veel mensen kippenvel hadden en sommige zelfs tot tranen toe waren geroerd. Een fantastische prestatie na 2,5 maand repeteren. Dat belooft veel moois voor de toekomst!

 

Is zingen je passie en wil je graag samen met anderen popnummers zingen en optreden? Kom dan een keer kijken bij een repetitie op maandagavond in De Ogtent. Jeugdpopkoor Shake It! heeft vooral in de groep 12 t/m 14 jaar nog plaats voor nieuwe leden. Voor informatie over Shake It! en voor aanvragen voor optredens kan je contact opnemen met Marcelle Immerzeel 06 37230351 of marcelleimmerzeel@gmail.com.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties