donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioFeestelijke open dag nieuwe gemeentehuis in Zevenaar

Feestelijke open dag nieuwe gemeentehuis in Zevenaar

Zaterdag 28 mei was er een open dag in het nieuwe gemeentehuis (BAThuis) in Zevenaar. De dag werd geopend met een parade vendelzwaaien door Schuttersvereniging Sint Anna uit Oud Zevenaar. Ook de schuttersverenigingen EMM uit Ooy en Sint Andreas uit Oud Zevenaar waren van de partij. Heel veel inwoners van Zevenaar maakten van deze gelegenheid gebruik om het tot gemeentehuis verbouwde voormalige BAT (Turmac) gebouw van binnen te bekijken. Het is zonder meer een prachtig gebouw geworden. Functioneel en sfeervol maar toch sober. In het gebouw zijn op de begane grond en drie etages flexwerkplekken ingericht met overal sfeervolle hoekjes en vergaderruimtes waar de ambtenaren van Zevenaar hun werk kunnen doen.

Het pronkstuk van het gebouw is het nieuw gebouwde middengedeelte, waar een enorme trap de ruimte vult. Een fraai stukje architectuur. In Hal 12 konden verenigingen en organisaties zich presenteren met kraampjes, en een open podium voor muziek en dans. De dans werd verzorgd door “Dans je fit” uit Zevenaar. De vocale omlijsting werd verzorgd door Crash Out, Trio Pagero, het Liemers Mannenkoor, het Hooge Bongertkoor, The New Voices en het Smartlappenkoor De Liemers. Met name het Smartlappenkoor wist de stemming er goed in te krijgen.

De sfeer in hal 12 was super gezellig en veel inwoners bleven na hun rondleiding door het nieuwe gebouw nog napraten in de sfeervol ingerichte hal 12.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties