zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenInwoners en professionals gemeente Duiven aan het woord

Inwoners en professionals gemeente Duiven aan het woord

De gemeente Duiven houdt een ‘doe-bijeenkomst’ waarbij professionals en inwoners, van jong tot oud, diverse thema’s uitwerken over verbeterpunten in de gemeente Duiven.

Het doel is om verbinding te leggen tussen inwoners en professionals. Hierbij is het belangrijk om gebruik te maken van elkaar kwaliteiten en de inwoners en professionals samen thema’s te laten oppakken. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: overlast van hangjongeren, het opzetten van een girls-only (meidenmiddag voor tieners) en een kindermoestuin. Uiteraard is er ook ruimte voor nieuwe inbreng! Iedereen is welkom.

De kick-off van deze middag wordt verzorgd door Ray Staring, bekend van het RTL4 programma ‘Het is hier geen hotel’. Ray is coach en geeft therapie aan jongeren. Daarnaast zal Brownies & Downies uit Zevenaar aanwezig zijn om de hapjes te verzorgen.
Wanneer: 11 juli 2016
Tijd: 16.00-18.00u
Waar: Candea College, Saturnus II aan de Saturnus 3 te Duiven

 

Foto:
Ray Staring, bekend van het RTL4 programma ‘Het is hier geen hotel’, verzorgt de kick-off. Op de foto is hij samen met burgemeester Rik de Lange actief tijdens de manifestatie Das Groessen van vorig jaar.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties