Inwoners en professionals gemeente Duiven aan het woord

245 Views

De gemeente Duiven houdt een ‘doe-bijeenkomst’ waarbij professionals en inwoners, van jong tot oud, diverse thema’s uitwerken over verbeterpunten in de gemeente Duiven.

Het doel is om verbinding te leggen tussen inwoners en professionals. Hierbij is het belangrijk om gebruik te maken van elkaar kwaliteiten en de inwoners en professionals samen thema’s te laten oppakken. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: overlast van hangjongeren, het opzetten van een girls-only (meidenmiddag voor tieners) en een kindermoestuin. Uiteraard is er ook ruimte voor nieuwe inbreng! Iedereen is welkom.

De kick-off van deze middag wordt verzorgd door Ray Staring, bekend van het RTL4 programma ‘Het is hier geen hotel’. Ray is coach en geeft therapie aan jongeren. Daarnaast zal Brownies & Downies uit Zevenaar aanwezig zijn om de hapjes te verzorgen.
Wanneer: 11 juli 2016
Tijd: 16.00-18.00u
Waar: Candea College, Saturnus II aan de Saturnus 3 te Duiven

 

Foto:
Ray Staring, bekend van het RTL4 programma ‘Het is hier geen hotel’, verzorgt de kick-off. Op de foto is hij samen met burgemeester Rik de Lange actief tijdens de manifestatie Das Groessen van vorig jaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!