Jan Siebelink en Nico Keuning te gast bij Rebers Boek en Buro

135 Views

De Boekenweek wordt dit jaar gehouden van 12 t/m 20 maart. Voor Rebers Boek en Buro reden om schrijvers Nico Keuning en Jan Siebelink uit te nodigen. Het thema dit jaar is Duitsland, motto ‘Was ich nog zu sagen hätte’.

Lezers krijgen tijdens de Boekenweek bij aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk ‘Broer’ cadeau, geschreven door Esther Gerritsen.

In het Boekenweekessay ‘Zink’ schrijft David van Reybrouck over een bijzonder ‘land’ dat een eeuw lang bestond en dat hedendaags België, Duitsland en Nederland met elkaar verbindt. Dit essay is in de Boekenweek voor € 2,50 verkrijgbaar in de boekwinkel.

In het kader van de Boekenweek heeft Rebers Boek en Buro op woensdag 16 maart schrijver Nico Keuning uitgenodigd om te vertellen over zijn boek ‘Boternacht’. Het verhaal speelt zich af de periode 1949 – 1963 in Elten, dat toen nog bij Nederland hoorde. Keuning werd geboren in Elten, waar zijn vader douaneambtenaar was. Het boek verteld een fictief verhaal waarbij Keuning zich voor een deel heeft gebaseerd op de herinneringen van zijn vader.

Toegang tot deze avond is gratis, wel graag een plaats reserveren bij Rebers Boek en Buro. De avond start om 20.00 uur, winkel is open vanaf 19.30 uur.

Op donderdag 24 maart is schrijver Jan Siebelink te gast bij Rebers Boek en Buro en zal hij door André van der Brugge worden geïnterviewd over zijn laatste boek ‘Margje’, het vervolg op het eerder verschenen en onlangs verfilmde ‘Knielen op een bed violen’. Kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar bij Rebers Boek en Buro. De avond start om 20.00 uur, winkel is open vanaf 19.30 uur.

Een overzicht van alle activiteiten in de Boekenweek is te vinden op www.boekenweek.nl Meer informatie op www.boek-en-buro.nl en Facebook (Rebers Boek en Buro)

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!