vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioDe Borg wordt omgetoverd tot uitgaanscentrum Display

De Borg wordt omgetoverd tot uitgaanscentrum Display

Op zaterdag 26 maart wordt Kulturhuus De Borg in Babberich omgetoverd tot het vroegere uitgaanscentrum Display. Met muziek en dj’s uit die tijd.

In het officiële persbericht wordt overigens nergens de naam Display gebruikt. Maar dat het om die vroegere discotheek ging, is voor iedereen duidelijk. In de jaren tachtig en negentig was Display een populair uitgaanscentrum. Op de plek waar nu woningen staan, werd voorheen gedanst. Elk weekend kwamen er vanuit het gehele land bezoekers om zich te vermaken in een van de barretjes van Display! In deze landelijke bekende discotheque- dancing stonden nationale en internationale artiesten op het podium, er ontstonden vriendschappen en liefdes, waardoor zelfs trouwen in deze prachtige locatie mogelijk was!
Op veler verzoek worden de sfeer en de gezelligheid uit deze prachtige periode nu voor de derde maal nagebootst. Kulturhuus De Borg aan het Babborgaplein in Babberich wordt speciaal voor deze avond omgetoverd tot het Display van weleer.
Nu zelfs medewerkers van vroeger zich hebben aangesloten bij de organisatie, zal de situatie van jaren geleden zoveel als mogelijk worden benaderd. De Borg zal in de stijl van die tijd worden omgetoverd en om 21.00 uur zal zoals vanouds de openingstune weer het begin zijn van een geweldige uitgaansavond!
Met Wim Hofs en Rob van Genderen als Deejays uit die succesvolle periode, moet dat zeker gaan lukken. Vanzelfsprekend zijn ook de Light Jocks van weleer de partij om de bijzondere lichteffecten uit deze mooie periode in Babberich weer te tonen.
De Discotheek aan Babborgaplein 3 gaat deze avond open om 20.30 uur en de avond start om 21.00 uur; om 1.00 uur klink de slottune.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties