zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen'Kom op nou jongens'

‘Kom op nou jongens’

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’. Succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze plezier en zelfvertrouwen hebben. Maar dat is in de praktijk soms een uitdaging. Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’. Die speelt op maandag 30 september 2024 in De Ogtent in Duiven. De toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.komopnoujongens.nl.

De voorstelling is een heerlijke avond uit. En je krijgt handige tips. Hoe help jij als ouder jouw kind om goed te presteren? Hoe zorg jij ervoor dat jouw kind niet afhaakt? Ook leuk en interessant voor begeleiders van kinderen, zoals bij sportclubs en bij muziek- en toneelverenigingen.

Op maandag 30 september 2024 van 19.30 tot ongeveer 20.45 uur is ‘Kom op nou jongens!’ in Duiven te zien. Een unieke kans. De voorstelling is in de theaterzaal in De Ogtent. Kijk voor meer informatie en de trailer op www.komopnoujongens.nl. Bestel daar ook jouw gratis kaartjes.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het lokaal Sportakkoord en betaald door de gemeente Duiven & Westervoort en de lokale verenigingsondersteuner.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties