zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLaatste project in Zevenaarse nieuwbouwwijk de Bem van start

Laatste project in Zevenaarse nieuwbouwwijk de Bem van start

Met het zetten van een handtekening is het laatste project in nieuwbouwwijk De Bem in Zevenaar van start gegaan. De Bem is één van de buurtschappen in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen in Zevenaar.

Stefan van Duijnhoven (KlokWonen), Bas Reinders (Reinbouw Vastgoed), Ronald le Clercq (Le Clercq Planontwikkeling) en Liesbeth van de Weerdhof (Gemeente Zevenaar)  ondertekenden daarvoor het contract voor de verkoop van de laatste gronden in de Bem.

In totaal bevat het project uit 54 woningen, bestaande uit 20 twee-onder-één-kap woningen en 34 rijenwoningen. De eerste woningen in de dit project gaan binnenkort in verkoop. De gronden waarvoor het verkoopcontract is getekend, worden uiterlijk eind 2018 afgenomen. Naast de projectwoningen zijn in deelplan de Bem kavels te koop voor de realisatie van vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen gericht op particulieren.

Gemixte buurt
De Bem kenmerkt zich door de realisatie van alle woningtypes en prijzen. Naast onder andere rijen goedkopere koop-, en huurwoningen, komen er nu twee-onder-één-kap-, en rijwoningen uit een duurder segment in het buurtschap. Aan de zuidzijde van de Bem is ruimte voor vrijstaande woningen, waarvan er in de afgelopen jaren al een aantal is gerealiseerd.

Beste van twee werelden
Groot Holthuizen is een nieuwe wijk aan de oostkant van de stad Zevenaar. De wijk verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. De groene omgeving en het historische landschap zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de wijk.

Illustratie: I’M Architecten

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties