zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioMKB Zevenaar gaat voor de verandering naar de film

MKB Zevenaar gaat voor de verandering naar de film

MKB Zevenaar gaat op dinsdag 10 november samen met haar leden naar de film, waarna de avond wordt vervolgd met een netwerkborrel.

Na de informatieve bijeenkomst over crowdfunding in oktober, gooit MKB Zevenaar het in november voor de verandering eens over een ‘luchtige’ boeg. In het Filmhuis Zevenaar wordt de Nederlandse film ‘Ventoux’ gedraaid, een verfilming van het gelijknamige boek van journalist Bert Wagendorp. De film – die goede recensies ontving – gaat over vijf mannen die op hun racefiets de Mont Ventoux beklimmen. Ze worden hierbij ondersteund door Laura, een beeldschone jonge vrouw die in een spontane bui besluit met de jongens mee te reizen naar Frankrijk. De roman werd door de Volkskrant eerder al bestempeld als ‘een jongensboek dat leest als een trein’. Het aardige is dat de ‘jongensstijl’ van het boek bijna letterlijk is overgebracht op het doek. Met scherpzinnige dialogen, waarin van bloedserieuze onderwerpen moeiteloos en met een aantal rake grappen wordt overgeschakeld naar simpel geouwehoer.
Filmhuis Zevenaar is lid van MKB Zevenaar en stelt daarom de deuren open voor haar collega-leden. Dat geldt ook voor het volgende adres op de avond. Voor de aansluitende netwerkborrel wandelen de ondernemers namelijk ‘een deur verder’, naar Het Eetlokaal.
Voor de avond moeten leden zich aanmelden. Omdat het Filmhuis een beperkt aantal plaatsen heeft, krijgen leden van MKB Zevenaar voorrang boven mogelijke introducees. Aanmelding kan via de website www.mkbzevenaar.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties