MKB Duiven nomineert vijf bedrijven voor ondernemersprijs

537 Views

De genomineerden voor de verkiezing van de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar 2015 zijn bekend.

De vijf kandidaten zijn Bart Hovens en Yoshua Mustamu van Eyoba.nl, Rob Gieling van Zaal Gieling Groessen, Jeroen van de Wetering van Van de Wetering Optiek Optometrie, Michel Bolder van NTS Nikeroche Telecom Service en Erik Jan Visscher van Hosted.nl.

De verkiezing wordt georganiseerd door ondernemersvereniging MKB Duiven. De ondernemers zijn genomineerd omdat ze dit jaar volgens het bestuur van MKB Duiven een bijzondere prestatie hebben verricht.

De prestigieuze ondernemersprijs wordt door burgemeester Rik de Lange van de gemeente Duiven uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven, die op donderdag 7 januari 2016 wordt gehouden. Vorig jaar werden Hans den Engelsen en Karina van der Kolk van Restaurant ’t Raedthuys door de jury tot winnaar uitgeroepen. De verkiezing wordt voor de twaalfde keer gehouden.

De prijs is bedoeld om het ondernemerschap in de gemeente Duiven te promoten. Omdat er een groot verschil is tussen al jaren bestaande bedrijven en net begonnen bedrijven, kent MKB Duiven ook elk jaar een prijs toe aan de Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar. Daarvoor komen ondernemers in aanmerking die na 1 januari 2013 een bedrijf zijn begonnen.

De nominaties voor de startersprijs zijn nog niet bekend. De startersprijs werd in 2014 gewonnen door vader Richard en dochter Gemma Laurentzen van fietsenzaak RL Fietsen.

FOTO
Vanaf links: Richard en Gemma Laurentzen en Karina van der Kolk en Hans den Engelsen van Restaurant ’t Raedthuys wonnen in 2014 de Duivense ondernemersprijzen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!