zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioDuikteam geeft duikclinic voor SpierenVoorSpieren

Duikteam geeft duikclinic voor SpierenVoorSpieren

Op zaterdag 24 oktober jl. gaf duikteam Sub Aqua Libera (SAL) een duik clinic in het kader van SpierenVoorSpieren tijdens de Laco wintertijd challenge in ’s-Heerenberg.

De jaarlijkse wintertijd challenge werd goed bezocht en maar liefst dertig personen deden mee aan de duikclinic. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs maakten zij kennis met de duiksport. Naast het doen van verschillende oefeningen met een perslucht set hadden zij een leuke tijd onder water met onder andere onderwater frisbees en dobbelstenen. Zelfs een dame van 84 jaar deed mee aan de clinic. Het was haar grote wens om ooit nog eens te duiken en te ervaren wat het is om in een driedimensionale wereld gewichtloos te zweven. Alle deelnemers kwamen met een tevreden gevoel het water uit. Tevens werd er een leuke kano clinic georganiseerd door roei- en kanovereniging Het Anker.

Duikteam SAL geeft cursussen voor beginners en gevorderde duikers. Binnenkort start er een nieuwe beginners cursus (vanaf 14 jaar) waar nog enkele plekken beschikbaar zijn. Duikteam SAL heeft ook speciale lessen voor jeugdleden vanaf 10 jaar. Iedere donderdag trainen de kinderen in het zwembad in Lobith. Zij hebben snorkellessen, persluchtlessen, conditietrainingen en funlessen.

Voor al haar leden organiseert duikteam SAL naast de duikcursussen en specialties ook verschillende gezellige club activiteiten gedurende het jaar. Tot slot is het mogelijk om een stoer duik kinderfeestje of origineel bedrijfsfeest bij duikteam SAL te organiseren. Voor meer informatie kun je kijken op www.subaqualibera.nl en hier kun je ook een afspraak maken voor een vrijblijvende introductieduik.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties