vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenGroessen krijgt geen genoeg van titel 'Mooiste plaats van Gelderland'

Groessen krijgt geen genoeg van titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’

Groessen krijgt geen genoeg van de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’. Op vrijdag 30 oktober staat er een speciale ‘after, after’ party geprogrammeerd.

Tijdens de live uitzending van ‘Zomer in Gelderland’ op 28 augustus werd Groessen uitgeroepen tot ‘mooiste plaats van Gelderland’. Dit werd diezelfde dag al gevierd met een after-party in Rinoceros, die bijzonder druk bezocht werd. Op vrijdag 30 oktober, staat de after-after-party op het programma. Ditmaal in Zaal Gieling te Groessen. Tijdens deze after-after-party vindt de officiële overhandiging van de gewonnen prijs aan het Kindercomité Groessen plaats, het goede doel waarvoor is gespeeld. Daarnaast zullen er foto’s en video’s worden getoond van de voorbereidingen en de dag zelf die nog niet eerder getoond zijn.

De uitzending van Zomer in Gelderland in Groessen is ook nog een keer te zien. “Vrijdag 28 augustus heeft veel impact gehad op de Groessenaren, de samenwerking tussen alle verenigingen, ondernemers, buurten, enz. van jong tot oud was hartverwarmend”, zo laat de organisatie weten. De deuren van Zaal Gieling gaan 30 oktober om 20.30 uur open. Zaal Gieling stelt een gedeelte van de opbrengst van deze avond beschikbaar aan het Kindercomité. Coach Edwin Neijenhuis en de team-leden Sjoerd Geurts, Maarten Degen, Kees Willemsen, Sandra Boss, Maike Raasing, Hennie Roelofs, Linda Dikker, Hans Knuiman en Roland Vedder zullen er zeker bij zijn.

Voor wie nog niet kan wachten. Dit is nog een keer de uitzending van de voor Groessen gedenkwaardige dag.

Foto: Branch Media

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties