zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenNathan Group gaat verder als Nathan en verhuist naar Zevenaar

Nathan Group gaat verder als Nathan en verhuist naar Zevenaar

De Nathan Group, een totaalaanbieder van hoogwaardige projecten, systemen en producten in duurzame klimaattechnologie, is van naam veranderd. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Nathan. Ook zijn de vijf voormalige bedrijfsonderdelen samengevoegd tot twee nieuwe bedrijfsonderdelen: Nathan Systems BV en Nathan Projects BV.

De markt waarin Nathan opereert is continu in beweging. Om daar, als innovatief en daadkrachtig bedrijf, beter op in te kunnen spelen, is de organisatiestructuur van Nathan anders ingericht. Meer gericht op de toekomst, met als doel klanten en partners nog beter van dienst te kunnen zijn. “In de komende jaren willen we uitgroeien tot een voor iedereen in de branche herkenbare business partner, die op zeer deskundige en adviserende wijze hoogstaande producten verkoopt en een expertcentrum is voor uitdagende vooruitstrevende projecten op het gebied van klimaattechnologie”, aldus Wolf Nathan, Chief Executive Officer Nathan. Peter Centen, Chief Technology Officer Nathan: “Driven by knowledge, dat is wat we met het nieuwe Nathan wil uitstralen, de constante verspreider van kennis.”

Het nieuwe bedrijfsonderdeel Nathan Systems BV bestaat uit het voormalige Nathan Import/Export BV en vervult de rol van geautoriseerd fabrieksagent/importeur van onder andere de merken Uponor en alpha innotec. Nathan Projects BV is ontstaan uit het samenvoegen van de voormalige bedrijfsonderdelen Thermo Actief Benelux BV, ThermoPlus BV, ThermoDynamic BV en Lowergy Concepts. Het opnieuw inrichten van de organisatiestructuur heeft geen nadelige consequenties voor de werkgelegenheid bij Nathan, maar zorgt zelfs voor extra banen.
Dat het bedrijf zelf ook continu in beweging is blijkt uit het feit dat de expert op het gebied van duurzame klimaattechnologie een nieuw bedrijfspand laat bouwen. Dit nieuwe pand, gevestigd in de gemeente Zevenaar, wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen. Onder andere door het gebruik van betonkernactivering voor verwarming en verkoeling, warmtepompen, ventilatie met warmteterugwinning en zonwerende triple beglazing werkt men naar een energie nul-concept toe. De planning is dat de Nathan-medewerkers van de locatie in Duiven medio 2017 zullen verhuizen naar het nieuwe pand in Zevenaar.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties