zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioGeslaagde overname Herberg Halsaf in Babberich

Geslaagde overname Herberg Halsaf in Babberich

DaVinci Zevenaar heeft maandag 18 januari met de jongste kinderen Herberg Halsaf in Babberich overgenomen. Zij kunnen terugkijken op een succesvol leerproces met zo’n vijftig lunchgasten per dag. De ‘overname’ vond plaats in het kader van het vak ‘Ondernemen’ en diende ter voorbereiding op het starten van de basisschoolwebshop. Twee studenten van ROC A12 hebben de kinderen de kneepjes van het vak bijgebracht en Arthur van Halsaf stelde zijn bedrijf, Herberg Halsaf, en kennis ter beschikking.

Herberg Halsaf moest er keurig uitzien met mooi gedekte tafels, de koelkast gevuld en de gerechten voorbereid. Als de gasten komen moet je weten wie waar zit en wat ze willen bestellen. De bestelling geef je door aan de keuken en dan ga je serveren. Dat is best lastig, want soep is heet. Koffie en thee ook. We kunnen melden dat er niets is gevallen, iedereen supertevreden de deur uit ging en heerlijk gegeten heeft.

Het project in samenwerking met Herberg Halsaf en ROC A12 was SUPER! Wilt u weten wat DaVinci Onderwijs inhoudt, neem dan een kijkje op de website davincizevenaar.nl. Voor een lekker hapje moet u echter naar herberghalsaf.nl.

 

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties