zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenOnthulling nieuwe BOSS logo en aftrap Nationale Sportweek

Onthulling nieuwe BOSS logo en aftrap Nationale Sportweek

Op verschillende plekken in Nederland is op zaterdag 17 september de opening van de Nationale Sportweek. Ook in Duiven! Op het Remigiusplein presenteren verschillende sportverenigingen zich, zijn er demonstraties en is er muziek.
Voorafgaand aan de opening wordt om 13.00 uur eerst het BOSS-logo onthuld. BOSS staat voor Bewegen, Ontmoeten, Sporten en Spelen. Bij deze opening zal BMX’er Jelle van Gorkom aanwezig zijn. Jelle heeft bij de Olympische spelen zilver gewonnen.

Procesbegeleider BOSS, Ans Sommers: “Het afgelopen jaar hebben inwoners, verenigingen en professionals in Duiven ideeën opgesteld om Duivenaren uit te dagen en te stimuleren om op een laagdrempelige manier (samen) te Bewegen, Ontmoeten, Sporten en Spelen.
Met het onthullen van het BOSS-logo start nu de uitvoering van dit project. Deze start past perfect bij de Nationale Sportweek, omdat onze vier BOSS-pijlers daarin allemaal bij elkaar komen.” Afgelopen jaar zijn in de gemeente Duiven door inwoners, verenigingen en professionals ideeën opgesteld voor Bewegen, Ontmoeten, Sporten en Spelen. Door het logo te presenteren wordt er ook gestart met de uitvoering van dit project.

De sportweek duurt van zaterdag 17 september tot en met zondag 25 september. Tijdens deze week zijn er verschillende leuke activiteiten op sportief gebied. Zo volgen leerlingen van het Candea Collega clinics bij verschillende clubs. Daarnaast kan iedereen – jong en oud – meedoen aan open trainingen bij sportverenigingen. Een mooie kans om verschillende sporten uit te proberen.

We zien jullie allemaal op het Remigiusplein!

Meer informatie:
Wanneer: 17 september
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Waar: Remigiusplein, te Duiven

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties