Peter Werkman nieuwe gemeentesecretaris Doesburg

503 Views

Het College van Burgemeester en Wethouders van Doesburg heeft bekendgemaakt met veel genoegen de heer Peter Werkman te benoemen tot gemeentesecretaris van de Gemeente Doesburg. Hij treedt per 1 september 2016 in dienst bij de gemeente.

De heer Werkman is 53 jaar en heeft ruime ervaring opgedaan in het openbaar bestuur. De afgelopen tien jaar werkte hij bij de BMC-groep en Public Spirit voor diverse opdrachtgevers als manager HRM, organisatieadviseur, verandermanager en interim-gemeentesecretaris. Daarvoor was hij hoofd Personeel, Organisatie en Informatie van de gemeente Nijmegen. Eerder werkte hij bij de FNV als bestuurder en cao-onderhandelaar. Peter Werkman is gehuwd, heeft twee studerende kinderen en woont in Dieren.

Met deze benoeming is het managementteam van de gemeente weer compleet. Het bestaat vanaf 1 september 2016 uit Peter Werkman als gemeentesecretaris, André Putker als manager fysiek domein, Marieke Salemink als manager sociaal domein en Rob Pere als manager bedrijfsvoering.

Piet van Elteren, die sinds de zomer van 2015 de functie van interim-gemeentesecretaris heeft vervuld, neemt per 30 augustus afscheid van de gemeente Doesburg. Hij blijft wel interimgemeentesecretaris in de gemeente Rijnwaarden.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!