donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgPeter Werkman nieuwe gemeentesecretaris Doesburg

Peter Werkman nieuwe gemeentesecretaris Doesburg

Het College van Burgemeester en Wethouders van Doesburg heeft bekendgemaakt met veel genoegen de heer Peter Werkman te benoemen tot gemeentesecretaris van de Gemeente Doesburg. Hij treedt per 1 september 2016 in dienst bij de gemeente.

De heer Werkman is 53 jaar en heeft ruime ervaring opgedaan in het openbaar bestuur. De afgelopen tien jaar werkte hij bij de BMC-groep en Public Spirit voor diverse opdrachtgevers als manager HRM, organisatieadviseur, verandermanager en interim-gemeentesecretaris. Daarvoor was hij hoofd Personeel, Organisatie en Informatie van de gemeente Nijmegen. Eerder werkte hij bij de FNV als bestuurder en cao-onderhandelaar. Peter Werkman is gehuwd, heeft twee studerende kinderen en woont in Dieren.

Met deze benoeming is het managementteam van de gemeente weer compleet. Het bestaat vanaf 1 september 2016 uit Peter Werkman als gemeentesecretaris, André Putker als manager fysiek domein, Marieke Salemink als manager sociaal domein en Rob Pere als manager bedrijfsvoering.

Piet van Elteren, die sinds de zomer van 2015 de functie van interim-gemeentesecretaris heeft vervuld, neemt per 30 augustus afscheid van de gemeente Doesburg. Hij blijft wel interimgemeentesecretaris in de gemeente Rijnwaarden.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties