donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenVacature vrijwilliger gezinsaanpak Samen Digi-TAAL.

Vacature vrijwilliger gezinsaanpak Samen Digi-TAAL.

Thuis spelenderwijs oefenen met taal – het is dé voorwaarde voor een succesvolle taalontwikkeling van een kind. Daarom is Kunstwerk! op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor dit mooie project. Samen Digi-TAAL brengt met iPads de Nederlandse taal achter de voordeur. Bij kinderen van 4-7 jaar en het gezin. Dit project is in hechte samenwerking van school-gezin-vrijwilliger én de bibliotheek. De kinderen werken samen met leerkrachten en vrijwilligers aan hun taal- en digitale vaardigheden. De vrijwilliger bezoekt het gezin wekelijks een uurtje om met het kind op de IPad in combinatie met de boeken samen te lezen, te praten en te spelen. Ouders oefenen thuis op de iPad met hun kind, zo vliegen taal en zelfvertrouwen met sprongen vooruit. Van het kind én van de ouders. Elke maand wisselen de boeken (en de apps) op het thema van de school. Op school overleggen gezin, leerkracht, vrijwilliger en bibliotheekmedewerker samen over hoe het met de taalontwikkeling gaat. Als vrijwilliger word je gekoppeld aan 1 of 2 gezinnen voor een periode van 20 weken.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij taalvaardig in de Nederlandse taal, enthousiast, maar ook geduldig, minimaal 2 uur per week beschikbaar en heb je affiniteit met technologie en het begeleiden van jonge kinderen?

Meld je dan nu aan voor deze vrijwilligersfunctie door contact op te nemen met Anita Erkelens via a.erkelens@liemerskunstwerk.nl 06-37231199.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties