zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenZaterdag 1 juni 2024 wordt de Techniekdag De Liemers gehouden bij Mainfreight...

Zaterdag 1 juni 2024 wordt de Techniekdag De Liemers gehouden bij Mainfreight in ’s-Heerenberg.

De werkgroep Techniekdag onthulde onlangs deze locatie op het terrein van de organisatie.Als Mainfreight vinden wij het geweldig dat wij deze editie van de Techniekdag De Liemers met alle deelnemers mogen organiseren! Hoe mooi is het om toekomstig talent kennis te laten maken met de wondere wereld van Techniek, Transport & Logistiek’, aldus Melvin Westerveld, Recruitment & Development Business Partner bij Mainfreight. 

Voor jong en oud

Op de Techniekdag De Liemers organiseren verschillende technische bedrijven en instellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten voor jongeren van 8 t/m 14 jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die techniek biedt. De Techniekdag De Liemers is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar zeker ook voor de ouders.

Bedrijven en instellingen presenteren zichzelf én inspireren kinderen voor een toekomst in de techniek. Bedrijven en instellingen die meer informatie willen en van plan zijn zich aan te melden voor deze dag kunnen zich inschrijven via www.techniekdag.nl  De werkgroep van deze Techniekdag is graag bereid om mee te denken over een doe-activiteit of de wijze van presenteren.
De Techniekdag De Liemers wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en Lindus.

In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven: LiemersNovum, Welling Bouw en Onderhoud, Liemers College, OOM, IKC De Tamboerijn, Bouwend Nederland, B-Bot.nl, Lokaal2, Liemerse Ambassade en gemeente Zevenaar.

Op de foto (gemaakt door Ron Hell) staan van links naar rechts:
Renate Berndsen (Lindus) Leonie Dijkhof (VNO NCW Midden) en Melvin Westerveld (Mainfreight).

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties