maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen100 deelnemers gezocht voor een maandlang “fiets erin/auto eruit”

100 deelnemers gezocht voor een maandlang “fiets erin/auto eruit”

A12 Slim Reizen is op zoek naar 100 mensen, die een maand lang hun auto willen laten staan en gratis willen meedoen met de FietsChallenge A12. Door je auto te laten staan, ontlast je de A12 en het onderliggende wegennet, en vergroot je de leefbaarheid in De Liemers en Arnhem. Daarnaast houdt fietsen je fit en verbetert je conditie. Een maandlang meedoen aan de FietsChallenge is een ideale manier om jezelf uit te dagen. En je draagt tegelijkertijd bij aan een goed doel. Aanmelden kan via www.fietschallengeA12.nl.

De FietsChallenge A12 ging van start op 15 april. Ruim 600 mensen uit de regio doen tot nu toe mee. Samen hebben zij sinds de start van de actie al meer dan 150.000 kilometers afgelegd. “Met deze oproep willen we proberen om boven de 700 deelnemers uit te komen en de mijlpaal van 200.000 afgelegde kilometers te bereiken,” vertelt Sandra Faessen, programmamanager A12 Slim Reizen. “Hoe meer mensen mee doen, hoe meer effect de actie heeft.”

Gratis

De actie loopt nog tot en met 14 oktober. Deelname is gratis. Een fietsapp houdt bij welke afstand de fietser aflegt. De punten die je bij elkaar fietst, worden omgezet in een donatie aan goede doelen naar keuze in Arnhem of De Liemers. Fietsen tijdens de spits levert dubbele punten op. Deelnemers kunnen persoonlijke uitdagingen aangaan en maandelijks prijzen winnen.

Over A12 Slim Reizen

De FietsChallenge A12 wordt georganiseerd door het programma A12 Slim Reizen. In dit programma werken het bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen uit de A12-regio samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen. Het project A12 Slim Reizen is onderdeel van Slim & Schoon Onderweg, het regionale programma voor een schonere en beter bereikbare regio.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties