donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regio140 jaar lidmaatschap aan jubilarissen bij duikteam SAL

140 jaar lidmaatschap aan jubilarissen bij duikteam SAL

Op woensdag 13 april jl. feliciteerde duikteam Sub Aqua Libera (SAL) een record aantal jubilarissen tijdens haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Jaarlijks wordt er stil gestaan bij de jubilarissen van de vereniging die een mooi club aandenken krijgen. Dit jaar waren er maar liefst negen jubilarissen die al tien jaar bij de vereniging zijn en twee jubilarissen vierden hun 25-jarig lidmaatschap. Jos van Zijl over zijn 25 jaar SAL: “jaren geleden ben ik lid geworden en al snel stond ik als jeugdtrainer aan de rand van het zwembad, dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Inmiddels ben ik ook duikinstructeur en ga ik nog steeds iedere donderdag avond na de training gezellig naar het clubhuis voor een drankje en een leuke avond”. Angela Bergsma vertelt over haar tien jaar lidmaatschap: “ik ben als tiener lid geworden en ik vind het ontzettend gaaf dat ik nu samen met een groot deel van mijn medecursisten van toen kan proosten op ons jubileum. We zijn ook vrijwel allemaal actief vrijwilliger in functies als vuller van de duikcilinders, jeugdtrainer, duikinstructeur of bestuurslid en op die manier blijven we elkaar geregeld tegenkomen.”
Wil jij ook kennismaken met deze gezellige vereniging? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl. Duikteam SAL geeft trainingen voor beginnende tot gevorderde duikers vanaf veertien jaar en voor kinderen vanaf tien jaar heeft zij een speciaal jeugdprogramma. Ook kun je een leuk kinderfeestje of bedrijfsfeestje bij de club organiseren. Kortom: er is genoeg te beleven!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties