dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen22e Halfvastenweekend 2 en 3 maart in Angerlo

22e Halfvastenweekend 2 en 3 maart in Angerlo

Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst onze tent van het Halfvastenweekend opgezet aan de Mariendaalseweg in Angerlo, in het weiland tegenover de voetbalvelden.

Deze nieuwe locatie is ons zeer goed bevallen, dit bleek ook uit de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen van deelnemers, bezoekers en inwoners van Angerlo.

Wij hebben er als stichting Halfvasten in ieder geval ontzettend veel zin in om ook dit jaar er samen met u weer een fantastisch weekend van te maken!

Zaterdagavond 02 maart aanstaande wordt in de grote feesttent door onze band Cabrio de start gemaakt van een grandioos halfvastenweekend. We beginnen dit jaar om 19.30 uur met ons orkest Cabrio en zij gaan u meenemen op een feestavond om nooit meer te vergeten!

Een veelzijdig repertoire, 5 energieke rasmuzikanten, verpakt in een wervelende show. Dan hebben we het over Cabrio, de coverband die zeker past bij ons evenement. Als Cabrio uitpakt, dan krijg je een fantastisch podiumplaatje met vlammen, confetti en een te gekke lichtshow. Je wordt meegezogen in het enthousiasme van de band. Met de combinatie van recente top 40 nummers, Hollandse dijenkletsers, opzwepende medleys, jouw favoriete rocksong of de echte feesttent kneiters… Ze spelen het allemaal in rap tempo achter elkaar, met maar één doel… Het dak moet eraf!

Ze spelen écht in op het publiek, ze vermaken het publiek en ze genieten zelf zichtbaar mee. Ontdek het zelf.

Aanvangstijd: 19.30 uur (tent open om 19:00 uur)

Locatie: Feesttent hoek Akkerweg / Mariendaalseweg (tegenover de voetbalvelden) te Angerlo

Entree: vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht)

Entree tent: € 20,00

Online voorverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten)

Garderobe: tegen betaling.

Voor verkoop tickets: zie www.halfvasten-angerlo.nl

Zondag 03 maart gaat het weer gebeuren. Onze grandioze Halfvastenoptocht!

Alle mooie carnavalswagens, loopgroepen, duo’s, individuen, show- en dweilorkesten je kunt het zo gek niet bedenken of het komt allemaal naar Angerlo om nog één keer hun creatie te laten zien en/of te laten horen in de ”Moeder aller optochten”!

De optocht zal zondag voor de 22e keer starten om 13.00 uur waarbij duizenden bezoekers zullen gaan genieten van deze schitterende praalwagens, kleurrijke loopgroepen en dat allemaal begeleidt door de mooiste show- en dweilorkesten.

Ruim 1000 deelnemers zullen gaan strijden voor de hoogste eer, ingedeeld in 9 categorieën en zullen beoordeeld worden door een deskundige jury op algemene indruk, originaliteit en carnavaleske uitstraling.

Uiteraard zijn er in alle categorieën geldprijzen te verdienen.

De prijsuitreiking zal zoals ieder jaar rond 16.30 uur zijn in de feesttent tegenover de voetbalvelden van Angerlo Vooruit in Angerlo, onder de muzikale klanken van onze huisband Cabrio.

De organisatie heeft er alles aan gedaan om de bezoekers een grandioos weekend te bezorgen. Het is zeker de moeite waard om deze twee dagen naar Angerlo te komen.

De organisatie heeft ook gedacht aan de bezoekers die slecht ter been zijn en natuurlijk de 65 plussers, zij kunnen plaatsnemen op de tribune die speciaal voor deze doelgroep wordt geplaatst tegenover de grote kerk in Angerlo.

Ook dit jaar verwachten wij net als voorgaande jaren een groot aantal bezoekers. Daarom worden belangstellenden en liefhebbers uit de omgeving/regio verzocht per fiets of te voet te komen om parkeerproblemen en opstoppingen te voorkomen.

Eenieder wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn om een goede start en doorstroming van het spektakel mogelijk te maken.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen voor de Halfvastenoptocht van zondag 03 maart 2024 zie onze website www.halfvasten-angerlo.nl.

Feesttent: geopend vanaf 14.00 uur

Locatie: Feesttent hoek Akkerweg / Mariendaalseweg te Angerlo

Entree Halfvastenoptocht: € 2,50 per persoon (inclusief programmaboekje)

Kinderen basisschool hebben uiteraard gratis toegang.

Foto: Robert Biesen

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties