dinsdag, april 30, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioFee uit groep 6 presenteert haar eerste boek bij Rebers Boek en...

Fee uit groep 6 presenteert haar eerste boek bij Rebers Boek en Buro

De 10-jarige Fee Lindeman presenteert op zaterdag 30 juni bij Rebers Boek en Buro haar eigen boek ‘Madelijn het Middagkonijn’.

In de kleuterklas begon Fee al met verhaaltjes schrijven en nu ze in groep 6 zit heeft ze haar eerste boek af. Het is een fictief verhaal en gaat over een meisje Madelijn, dat om half 1 ‘s middags verandert in een konijn, maar dat mag niemand weten want anders blijft ze voor altijd een konijn. Fee heeft het boekje helemaal zelf gemaakt. “Het heeft ongeveer een jaar geduurd voor het af was. Dan ging ik na school op de bank of op mijn kamer schrijven als ik er zin in had.” 

Haar ouders vonden het zo’n leuk verhaal dat ze haar boek ook echt lieten drukken. Toen er veel interesse kwam vanuit school, familie en bekenden, heeft Rebers Boek en Buro aangeboden het boek daadwerkelijk in de schappen te zetten. Ook mag ze als een echte schrijfster haar boek in de winkel presenteren! 

Uiteraard is Fee super trots. De presentatie is 30 juni om 15.00 uur. Ze hoopt dat heel veel mensen komen. Fee vertelt eerst wat over haar boek, leest een stukje voor en natuurlijk signeert zij met plezier haar boek.

Foto: Sjoerd Geurts

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties