dinsdag, april 30, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioBeginnende en gevorderde duikers slagen glansrijk voor brevet

Beginnende en gevorderde duikers slagen glansrijk voor brevet

Afgelopen week voltooiden een groep 1e ster open water diver cursisten en 3e ster divemaster cursisten succesvol hun duikopleiding bij duikteam Sub Aqua Libera.

Duikteam Sub Aqua Libera (SAL) geeft lessen aan beginnende t/m gevorderde duikers. De beginnende duikers begonnen hun opleiding in het najaar met het volgen van theorielessen en het oefenen van skills met hun duikuitrusting in het zwembad. Begin dit voorjaar zetten zij hun opleiding voort in de buitenwaterplas van de vereniging waar zij tijdens hun laatste duik hun zelfbedachte duikplan uitvoerden.

Ook de divemaster cursisten hadden een uitgebreid theoretisch programma waarbij zij niet alleen hun eigen kennis naar een hoger niveau tilden maar ook leerden hoe zij hun kennis aangaande de duiksport op anderen kunnen overbrengen. Het aanleren van de theorie, het veilig en correct voordoen van de skills en de begeleiding van cursisten in het zwembad en buitenwater vormde hierin een essentieel onderdeel. “We zijn er trots op dat ons kader met een nieuwe groep enthousiaste Dive Masters is uitgebreid”, aldus Wilbert Stapelvoort, voorzitter van duikteam SAL.

Vanaf 14 jaar kun je bij duikteam SAL een duikopleiding volgen. De contributie, inclusief wekelijkse training in het zwembad en cilindervulling, bedraagt per maand (bij automatische incasso) slechts 10,- euro voor junior leden t/m 17 jaar en 16,- euro voor senior leden. Voor jeugdleden onder de 14 jaar hebben wij speciale snorkelduik brevetten.

Kijk voor meer informatie op www.subaqualibera.nl en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende introductieduik door te mailen naar introductieduik@subaqualibera.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties