dinsdag, april 30, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurPremière voorstelling Theatergroep UIT! in binnentuin Eet-Lokaal

Première voorstelling Theatergroep UIT! in binnentuin Eet-Lokaal

Op vrijdag 17 april vindt de feestelijke première plaats van ‘ZE BESTAAN NIET’, een voorstelling van Theatergroep UIT!. De Première vindt plaats in de binnentuin van Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen te Zevenaar.

De inloop is vanaf 17:30u, vanaf 18:00u wordt er een Walking Dinner Theaterarrangement geserveerd, afgestemd op de voorstelling én is er een ‘meet en greet’ met de spelers.
Om 19:30u start de voorstelling waarbij na afloop het dessert wordt geserveerd. De voorstelling staat onder regie van Jimmy Deegens en in de hoofdrol vertolkt Nan Hoesté de rol van Simone.

Maatschappelijke problemen die spelen binnen de samenleving probeert men vaak op te lossen door het inzetten van kortstondige projecten. Daarom ploft er op een dag, op verschillende deurmatten, een brief van de overheid. De ene groep krijgt visite, terwijl de andere groep op visite gaat. Een straf en een beloning. Een fictieve oplossing voor een realistisch probleem.

ZE BESTAAN NIET toont een bijzondere dag uit het leven van Simone, een vrouw op leeftijd, alleen maar niet eenzaam. Helaas voor haar draagt ze wel dit stempel en wordt ze op die bijzondere dag in het zonnetje gezet. Jammer dat het bewolkt is. Naast Nan Hoesté vertolken Geert Bours, Gregor Dijkman, Dorien Willemse, Karin Kasteel, Marion van de Wouw en Dolf Oosterhoff een rol in de voorstelling.

Voor inlichtingen en reserveren van dit theaterarrangement bel je 0316-242409, of ga je naar www.eet-lokaal.com.
Voor verdere speeldata kijk je op www.theatergroepuit.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties