dinsdag, april 30, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenEnergiecoaches gezocht!

Energiecoaches gezocht!

Vorig jaar zijn onze energiecoaches gestart en met succes! We zijn op zoek naar nog meer inwoners die het leuk vinden om andere inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort te helpen met hun vragen over energie. Vanuit het duurzaamheidsprogramma Samen1Nergie zorgen wij voor vier gratis online trainingen, zodat je als deskundig vrijwilliger op pad kunt. Interesse? Geef je dan snel op!

 

Meer leren over besparen op energie
Heb je enig idee hoeveel de gasprijs de afgelopen jaren is gestegen? Of weet je of het slim is om de verwarming ’s nachts lager te zetten? Wij zijn op zoek naar inwoners die het leuk vinden om deze en andere energievragen straks te kunnen beantwoorden.

 

Iets voor jou?
In januari 2021 willen we twaalf inwoners opleiden tot energiecoach. Je gaat nadat de training is afgerond op afspraak langs bij inwoners. Natuurlijk volgens de dan geldende regels rondom corona. Je legt op een simpele manier uit hoe je energie kunt besparen. Bijvoorbeeld door gedrag aan te passen of kleine maatregelen te treffen waarmee je energie kunt besparen. Iedereen kan zich opgeven als energiecoach. Als jij het leuk vindt om mensen dingen uit te leggen is het niet nodig dat je technisch onderlegd bent.

 

Wanneer?
De vier trainingen vinden plaats op donderdag 7, 14, 21 en 28 januari 2021. Het tijdstip is van 15.00 tot 17.00 uur. Omdat de training digitaal is, heb je een computer en goede internetaansluiting nodig.

Vragen en/of aanmelden
Is dit iets voor jou en wil je energiecoach worden? Is dit iets voor jou? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar samen1nergie@1stroom.nl (vermelding: opgave training energiecoach). Je kunt ook bellen via (088) 695 3000, vraag dan naar Dorothé Jacobs of Amber Koertshuis

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties