dinsdag, april 30, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenOpening Remigiusplein met Battle of The Bands de Liemers

Opening Remigiusplein met Battle of The Bands de Liemers

Battle Of The Bands de Liemers, de aanmeldtermijn is gesloten en wat zijn we trots op het aantal aanmeldingen. Het was nog een behoorlijke klus om de beste 6 te selecteren die de kans krijgen om op 22 september hun talent ten gehore te brengen. De volgende bands zullen optreden: Shame Parade, Music4Uband, Martine Fleming, Jack in the Box, Smoking Alaska & Liv&McQue.

Zij maken kans om een betaald optreden t.w.v. € 750.- te winnen.

Verder kunnen we vermelden dat het een spetterend programma wordt. De officiële opening van het Remigiusplein staat op het programma en wordt door burgemeester Rik de Lange uitgevoerd evenals de bekendmaking van de winnaar van de straatnamenactie. Michel Tuyns zal als de presentatie van de avond verzorgen en na de optredens van de bands wordt de avond afgesloten met een waanzinnige vuurwerkshow en zal de winnende band een slotoptreden geven. Alle reden om 22 september van 19.30 uur tot 0.30 uur te noteren in je agenda.

Om een dergelijke avond te kunnen organiseren zijn mensen en middelen nodig, via deze weg willen we Ronald Gerressen BV, De Liemers helemaal Goed, MKB Duiven, Lions Club Duiven, Grand Café Bij Welling, Makro Duiven, Gemeente Duiven & Stichting Hop danken voor hun bijdrage aan het evenement.

De organisatie is te bereiken via email battleofthebands.deliemers@gmail.com

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties