dinsdag, april 30, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenManifestatie Das Groessen verhuist naar Schuttersplein

Manifestatie Das Groessen verhuist naar Schuttersplein

De inschrijving voor de tweede editie van de manifestatie Das Groessen is van start gegaan. Deze wordt gehouden op zondag 24 juni. Drie jaar geleden werd het evenement voor het eerst gehouden. Het St. Isidorusplein vormde toen het decor. Dit keer is gekozen voor het Schuttersplein als evenementenlocatie.

Groessen is een klein dorp, dat bruist van activiteiten. En dat willen de ondernemers en verenigingen uit het dorp graag laten zien. De eerste editie van de manifestatie Das Groessen in 2015 werd een daverend succes. De organiserende stichting ‘Das Groessen’ was overweldigd door de grote belangstelling. Ongeveer tachtig verenigingen en bedrijven uit Groessen of met een Groessens dna namen deel. Omdat er ook nog eens duizenden mensen uit de hele regio een kijkje kwamen nemen, leverde het een bruisende dag op vol met demonstraties, muziekoptredens en activiteiten.

Het succes was zo groot dat Das Groessen besloot om de manifestatie eens in de drie jaar te organiseren. Op 24 juni 2018 is het zover. De grote publieke belangstelling in 2015 is een van de redenen om de manifestatie dit keer op het Schuttersplein te houden. Ook de kathedraal van de Liemers – De Heilige Andreaskerk – opent deze dag de deuren.

Net als drie jaar geleden worden bedrijven en verenigingen uitgedaagd zich creatief uit te leven in de vorm van demonstraties of activiteiten. Bedrijven en verenigingen die een bijdrage willen leveren, kunnen zich vanaf dit moment aanmelden. Ondernemers met een sterke en aantoonbaar Groessense band, die buiten de grenzen van het dorp zijn gevestigd, mogen zich ook aanmelden. Opgave kan via e-mailadres info@dasgroessen.nl of via de website www.dasgroessen.nl.

Foto: Eefenco

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties