dinsdag, april 30, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurUitnodiging middag 15 jaar Minke Stichting

Uitnodiging middag 15 jaar Minke Stichting

Het bestuur van de Liemerse / Zwolse Minke Stichting heeft na 15 jaar besloten de Stichting op te heffen. “Na 15 jaar hebben we zoveel bereikt in Honduras, dat onze hulp niet meer noodzakelijk is.” aldus bestuurslid Pascal Lindeman uit Zevenaar. “Graag nodigen wij geïnteresseerden uit voor een middag om terug te kijken op deze 15 jaar. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 14 april in de Reestkerk in Balkbrug. We willen heel graag samen herinneringen ophalen.”

Veel gerealiseerd

In deze bijzondere en mooie periode heeft de Minke Stichting dankzij vele vrijwilligers en donateurs veel projecten mogen realiseren in El Pital en de Cangrejal riviervallei (Honduras) en Sumba (Indonesië). “We hebben geholpen bij het ontwikkelen van waardigheid, gemeenschapsgevoel en zelfvoorziening in deze achtergestelde gebieden. Wij hebben ons altijd gericht op het zorgen voor en verbeteren van het onderwijs.” zegt Allard Froon. Hij is samen al die jaren voorzitter geweest van de stichting. “We willen graag nog eenmaal met onze vrijwilligers, donateurs, familie en andere betrokkenen stilstaan bij onze gezamenlijke successen.”

U komt toch ook? Meld u aan!

We zien u graag op deze speciale middag. Om u te bedanken voor uw interesse en steun. We ontvangen u graag vanaf 14.30 uur in de Reestkerk (Oud Avereest 5, 7707 PM Balkbrug). Om 15.00 uur staan we stil bij 15 jaar Minke Stichting. Daarna heffen we graag het glas met u om onder het genot van een drankje na te praten. Rond 17.30 uur zal de middag eindigen. We horen graag of u hierbij aanwezig bent en met hoeveel personen. U kunt dit doorgeven via 15jaar@minkestichting.org.

Onderstaande foto, gemaakt tijdens de oprichting in 2003. Van links naar rechts: Allard Froon (voorzitter), Folmer Zijlstra (oud-bestuurslid), Marije Zijlstra, Fedde Zijlstra (oud-bestuurslid) en Pascal Lindeman. Niet op de foto staan de huidige bestuursleden Nathalie Smink en Aad Kwant.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties