vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenAcht nominaties voor Duivense ondernemersprijzen in 2016

Acht nominaties voor Duivense ondernemersprijzen in 2016

Het bestuur van MKB Duiven heeft acht ondernemers genomineerd, die dit jaar in aanmerking komen van de twee ondernemersprijzen in de gemeente Duiven: de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar en de Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar. De verkiezingen zijn bedoeld om het ondernemerschap in de gemeente Duiven te promoten.

De vijf kandidaten voor ondernemer van het jaar zijn Ben Visser van Alsandair beveiliging en opleiding, Maarten Leuverink van Media Markt Duiven, Jan Kütschruiter van grondverzet en agrarisch loonbedrijf Kütschruiter, Erik van Woerkom van Lift Products en Menno Hooijmeijer van Sign Match.

De drie starters die zijn geselecteerd zijn Béate van Kampen van Secure2Go, Elise Lentjes van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar en Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen van Brasserie Een Mooie Dag.

Een mooi gezelschap, volgens voorzitter Theo de Reus van MKB Duiven. “Dit is nu precies de charme van MKB Duiven. We zijn een gemêleerd businessclub van eenmanszaak tot grootwinkelbedrijf. De kandidaten zijn genomineerd op persoonlijk titel. Onze prijs is een momentopname. De acht hebben elk als ondernemer dit jaar één of meer bijzondere prestaties geleverd. Als blijk van waardering van collega-ondernemers zijn ze daarom uitverkoren. De jury’s hebben de loodzware taak om te beoordelen wie dat als beste heeft gedaan”, aldus De Reus.

De prestigieuze prijzen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven op dinsdag 10 januari 2017 uitgereikt door burgemeester Rik de Lange van de gemeente Duiven en Rob Gieling, die vorig jaar ondernemer van het jaar was. De startersprijs werd in 2015 gewonnen door Robert de Wit van Drukkerij Pronto-Print.

Foto: De drie trotse genomineerden voor Duivense starter van 2016 gefotografeerd in Brasserie Een Mooie Dag. V.l.n.r.: Elise Lentjes, Patricia Dhondt, Edwin Tunnissen en Béate van Kampen.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties