Babberich klaar voor Zeskamp 2016!

274 Views

Zaterdag 16 juli a.s. gaat het weer gebeuren in Babberich. Dan vindt op Natuurbad Het Kwartier aan de Kwartiersedijk in Babberich wederom een spectaculaire Zeskamp plaats. Om 10:00 uur wordt gestart met de Zeskamp voor de jeugd. Met ruim 100 deelnemers voor dat ochtendprogramma is een record bereikt. Natuurlijk verwacht de organisatie dat er die ochtend ook veel supporters zullen komen om de jongelui aan te moedigen.
Om 13:30 uur start het middagprogramma voor de volwassenen en de oudere jeugd. De deelnemende teams zijn dit jaar ruim samengesteld, maar er zijn gelijktijdig ook een paar teams minder dan bij de voorgaande Zeskamp in 2015. Het aantal deelnemers is daarmee toch vrijwel gelijk gebleven. Het motto van veel teams is natuurlijk dat deelnemen belangrijker is dan winnen.

Welke Zeskamp-onderdelen er dit jaar zijn, blijft zoals voorgaande jaren geheim tot aan de start van de Zeskamp. Wat echter wel duidelijk is, is dat de spelen zowel rond als op/in het water worden gehouden. En wat na de voorgaande geslaagde edities ook wel duidelijk is, is dat het een sfeervolle dag zal worden. De vele vrijwilligers gaan ervoor zorgen dat de vele bezoekers ook goed voorzien kunnen worden van een drankje en een hapje en om de sfeer helemaal compleet te maken, zorgt een DJ de gehele dag voor een lekker muziekje. Voor dat laatste is Henk van Uem van www.henkvanuempromotions.nl ingehuurd. Na de Zeskamp van het middagprogramma komt er nog een liveoptreden van eigen bodem. Zangeres Maud van Zolingen zal een aantal nummers ten gehore brengen. Het wordt dus een gezellige boel in Babberich op 16 juli. Daarnaast zijn de weerberichten voor komend weekend ook nog eens fantastisch. De organisatie is er dus helemaal klaar voor en heet de vele toeschouwers ook al van harte welkom.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!