woensdag, februari 21, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenBeleef de Natuur in je eigen omgeving

Beleef de Natuur in je eigen omgeving

Komend voorjaar is er weer een Natuurcursus in alle vier de regio’s van IVN-afdeling De Oude IJsselstreek. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over de natuur en daarnaast de eigen woon-en leefomgeving beter wil leren kennen. Voorkennis van de natuur is niet noodzakelijk. Het programma bestaat uit zeven avondbijeenkomsten en zes excursies.

Omdat onze afdeling een groot gebied beslaat wordt de cursus op vier locaties aangeboden: op maandagavond in Zevenaar (regio De Liemers), op dinsdagavond in Halle (regio Graafschap), op woensdagavond in Kilder (regio Montferland) en op donderdagavond in Breedenbroek (regio Rondom Strang en Iessel).

De start is de 1e week van maart, op alle vier locaties wordt hetzelfde programma aangeboden. Globaal is er elke twee weken een lesavond, van 19.30 tot 21.30 uur, met aansluitend een excursie op zaterdagochtend. De onderwerpen die aan de orde komen zijn: Landschap, (kale) Bomen, Vogels, Mossen, Planten en Insecten.

Om bij verhindering, in de gekozen leslocatie, toch het hele programma te kunnen volgen is het mogelijk om een les op een andere locatie mee te maken.

Het cursusprogramma en het inschrijfformulier vindt u op onze website: ivn.nl/afdeling/de- oude-ijsselstreek. Aanmelden kan tot 28 januari.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties