zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenBij Sportclub Groessen lachen ze ook na een nederlaag

Bij Sportclub Groessen lachen ze ook na een nederlaag

Sportiviteit en respect spelen bij Sportclub Groessen een belangrijke rol. Daarom organiseert de vereniging ook dit jaar de AS & S Fair Play Cup. De kwartaalprijs ging dit keer naar de F6 pupillen.

Afgelopen zaterdag moest Groessen F6 het thuis opnemen tegen ’t Peeske F3G. Vanuit de bestuurskamer werd er kritisch meegekeken met deze wedstrijd. De F6 van Groessen zou na afloop namelijk de kwartaalprijs winnen van de AS & S Fair Play cup, maar waren zij wel de terechte winnaars? Het team verloor helaas de wedstrijd, maar dat mocht de pret niet drukken. Na het laatste fluitsignaal waren er alleen maar lachende gezichten te zien, dit was de bevestiging voor de jury in de bestuurskamer. Na afloop van de penalty’s ontvingen de spelers daarom de wisselbokaal.
Binnen sportclub Groessen wordt jaarlijks de AS & S Fair Play Cup georganiseerd. Alle pupillen teams nemen hieraan deel. Zij worden beoordeeld door mensen binnen de club op verschillende aspecten van sportiviteit. Zo wordt er gekeken naar de overtredingen, maar ook naar het commentaar zowel tegen de scheidsrechts als tegen de medespelers. Sportclub Groessen beloont de jonge spelers en hun begeleiders op deze wijze voor hun sportieve spel.

Op de foto het trotse team. Staand vanaf links: Stijn Spaan, Maartje Lentjes, Niels Derksen, Tijn Bergman, Sven Meijer, Quinten Janssen, Cas Holkenborg, Tiego Melenhorst, Nathan Vedder, Victoria de Jong en Sem Jahn. Trainers: Roland Vedder, Sjoerd Holkenborg en Frans-Jan Janssen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties