zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenBloemberg Mannenmode verhuist naar Zevenaar

Bloemberg Mannenmode verhuist naar Zevenaar

Bloemberg Mannenmode verhuist van Duiven naar Zevenaar. Op 3 september wordt de nieuwe winkel aan de Didamsestraat 4 in Zevenaar geopend. Bloemberg was 31 jaar gevestigd in Duiven, waarvan de afgelopen 22 jaar in de overdekte Elshof Passage.

Bloemberg Mannenmode bestaat sinds 1922. Ton en Netty Bloemberg zijn de derde generatie in het familiebedrijf, waar inmiddels ook de vierde generatie – dochter Kim – zich heeft aangediend. Het bedrijf begon ooit in Groessen, maar had ook vestigingen in Zevenaar en Westervoort. De afgelopen 31 jaar vormde Duiven de thuisbasis.

“Feitelijk keren we weer terug naar Zevenaar waar we ooit een winkel hadden aan De Markt”, vertelt Ton Bloemberg. “De verhuizing is een moeilijk maar weloverwogen besluit. Vanwege de herontwikkeling van de Elshof Passage kunnen we op deze plek niet verder. Een goede alternatieve locatie konden we in Duiven niet vinden. Ook niet in de nieuwbouw. We zijn ons daarom gaan heroriënteren en kwamen in Zevenaar terecht.”

Bloemberg Mannenmode krijgt de beschikking over een pand in de kern van de stad. “Mensen zullen zich misschien afvragen waarom we nog zo’n stap zetten op onze leeftijd. Maar wij willen het bedrijf over enkele jaren graag goed overdragen aan onze dochter. Want we willen ons honderdjarig jubileum over zeven jaar graag vieren.”

In Zevenaar komt Bloemberg Mannenmode met een vernieuwend concept. Gericht op kostuums voor de heren en trendy mode voor mannen met shop-in-shops van bijvoorbeeld de merken Camel en Fellows. Netty Bloemberg: “We zijn een jong en dynamisch bedrijf en gaan er in Zevenaar een belevingswinkel van maken. Maar met de bekende gezichten en vertrouwde service die mensen van ons gewend zijn.”

Tot de verhuizing blijft de winkel in Duiven gewoon de laatste mode verkopen. Netty, Ton en Kim Bloemberg willen bestaande klanten vervolgens vanuit Zevenaar blijven bedienen van de laatste mode. “We beseffen dat er klanten zullen zijn die ons liever in Duiven hadden gehouden, maar we denken dat we ze in Zevenaar beter van dienst te kunnen zijn. En mocht iemand moeilijker te been zijn, dan komen wij met een oplossing!” 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties