dinsdag, februari 27, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenBloemschikken bij Groei en Bloei afd. Liemers

Bloemschikken bij Groei en Bloei afd. Liemers

De zomer is nog lang niet voorbij, maar wij willen u graag informeren dat op 7 september de bloemschik-workshops van G&B weer van start gaan.

Word je ook blij van bloemen en wil jij 5 keer per seizoen trots thuis van je eigen bloemstuk genieten. Nog nooit gedaan ? Of al ervaren? Iedereen is van harte welkom. Op 7 september 2022 gaat Groei en Bloei afdeling Liemers weer van start met de bloemschikcursus.

De cursus wordt gehouden in verenigingsgebouw ‘Ons Huis’ in Zevenaar. Vijf lesavonden (op woensdagen in sept.-okt-nov-jan-mei van 19.3021.30 uur) waarop je aan de hand van een thema en onder deskundige leiding van onze bloemschikdocenten Dayenne Weenk en Annet Wouters aan de slag gaat. We werken volgens een rooster met steeds wisselende technieken en thema’s passend bij de seizoenen. Je krijgt tips en adviezen, maar je bedenkt zelf je bloemstuk en brengt hiervoor zelf je bloemen en ondergronden mee.

Bij de thema’s kun je denken aan; iets met houten schijven, een aangeklede bol, bollen en knollen en nog veel meer. Naast deze avonden is er iets nieuws, waar iedereen die zich wil aanmelden, namelijk een KERST workshop in december en een PAAS workshop in april.

In het nieuwe cursusjaar is er nog plaats voor een aantal nieuwe deelnemers. Interesse?  Of wilt u zich aanmelden? Stuur dan eenmail naar info@liemers.groei.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties