dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeBlogger Liek SteevenszBlog Liek Steevensz | Liemers Geluk

Blog Liek Steevensz | Liemers Geluk

Liemers Geluk

Altijd weer ben ik nieuwsgierig naar al die mooie mensen die ik in mijn leven tegenkom. Naar de antwoorden die mensen me geven tijdens die ontmoetingen als ik ze vraag wat ‘geluk’ voor hen betekent. Geïnspireerd door deze bijzondere gesprekken deel ik deze geluksinzichten graag met jullie. . . recht uit mijn hart!

Fields of Gold

De gouden velden. Daar willen we naar toe. Daar willen we allemaal naar toe. Maar de grote vraag is, zijn we daar niet allang? Denken we misschien alleen maar dat we er naar toe willen zonder te beseffen dat we er al zijn? Geluk is maakbaar zei ze net. Klein besef, groot inzicht! Als je de knop kan omzetten omdat je ineens iets begrijpt of inziet, dan ineens besef je dat je bij de Fields of Gold bent. Dat je daar al bent aangekomen. Al toen je geboren werd? Al toen je ziel ontstond? Geen idee. Wij kunnen zelf onze Fields of Gold bewerken, zaaien en oogsten. We zijn niet afhankelijk van anderen, van situaties, we bepalen zelf welke zaadjes we willen zaaien, we bepalen zelf welke zaadjes we willen oogsten. Niemand anders dan wij zelf hebben daar iets over te zeggen. Wij zelf zijn de zaaiers en de oogsters. Wat ons mooi lijkt zaaien we, wat we mooi vinden als het gegroeid is plukken we. De velden zijn groot, net zo groot als we zelf willen. Somewhere outthere mogen wij zaaien en plukken wat we zelf willen. Als we negatieve gevoelens zaaien, plukken we negativiteit, als we positieve gevoelens zaaien, plukken we positiviteit. Gelukszaadjes zijn er in overvloed. Waarom zouden we ze niet zaaien? Waarom zouden we kiezen voor het tegenovergestelde? Waarom zouden we kiezen voor angst en boosheid als we ook kunnen kiezen voor vertrouwen en liefde? Waarom eigenlijk? Waarom zouden we kiezen voor prikkende distels als we ook kunnen kiezen voor mooi geurende rozen? Zeg het me maar, ik weet wel waar ik voor kies. En jij?

Happy Greetz

Liek

 

===

Liek Steevensz komt uit Zevenaar. Ze werkt in haar eigen praktijk voor ontspanningstherapie (Happy Body & Mind) en als zzp’ er (Happy@Work). 

OOK INTERESSANT?

1 REACTIE

  1. Mooi beschreven Lieke! Ik kies ook voor vertrouwen en Liefde!!! Uit ervaring kan ik zeggen dat je in haar praktijk helemaal tot jezelf komt. Door haar eigen ontwikkelde therapieën en de manier waarop ze dit bij je toepast brengt je tot rust. Aanrader!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties