vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioBreulyfeest verrast met twee totaal verschillende bands

Breulyfeest verrast met twee totaal verschillende bands

Het Breulyfeest wordt zaterdag 23 juli variërend en verrassend. Twee totaal verschillende bands – The Originals en Beethoven Rocks – gaan op hun eigen wijze ‘aan de oevers van de Breuly’ het publiek vermaken. Het Breulyfeest wordt volgens de organisatie voor iedere bezoeker een unieke en geweldige ervaring.

De weergoden lijken het dit jaar goed voor te hebben met het Breulyfeest. Twee bands zijn vastgelegd. The Originals spelen alles, op verzoek. De mannen speelden onder andere in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, DWDD en Vrienden Van Amstel Live.

Op het Originals zaalpodium,tussen het publiek, staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan de band. Het Breulyfeestpubliek heeft dus een hele actieve en voorname rol in de show, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.

Beethoven is de tweede formatie die het podium betreedt. Beethoven verzorgt een totaalervaring van muziek en show, met een  volledig witte podiumopstelling. Een enorme led-wall, led trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een bijzondere muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek!

Uniek voor Beethoven is het gebruik van eigen films op de led-wall en het gebruik van video-mapping. Een technologie waarbij de band in een 3D-landschap komt te staan en zo één wordt met de achtergrond. Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste nummers uit de charts worden afgewisseld met rock, 90’s en dance.

Heb je geen zin om een ticket te kopen bij een voorverkoop adres dan kun je nu ook via de web-site www.breulyfeest.nl of www.toetenburgers.nl een E-ticket kopen en betalen tegen voorverkoopprijs.

Voorverkoopadressen

  • Tabaktief Gemak Shop Leuven: Grietsestraat 50, 6901 GW Zevenaar
  • Café Nostalgie: Weverstraat 1-3, 6901 AM Zevenaar
  • Sporthuis Willems: Schilderspoort 2, 6901 DR Zevenaar

info: www.breulyfeest.nl of www.toetenburgers.nl

Toegang: vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht

Foto: The originals

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties