zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioBrugklassers Liemers College bedenken gezond menu

Brugklassers Liemers College bedenken gezond menu

In het kader van het landelijke project IRun2BFit hebben alle eerstejaarsleerlingen van het Liemers College een gezond menu bedacht. Met het project IRun2BFit wil het Liemers College de leerlingen leren wat een gezonde leefstijl is. Hierbij hoort het trainen voor een hardloopwedstrijd en het bedenken van een gezond menu.

Het Eetlokaal, een restaurant in Zevenaar, heeft uit alle inzendingen de beste drie menu’s geselecteerd. Deze menu’s zijn dinsdag 10 mei door Thorben Contant, Hidde Buiting, Joram Büttner, Robin Hartman, Yvette van Boxtel, Sanne Claassen,  Jarno Schilte, Mila Moerkes en Tom Jansen voor hun gasten klaar gemaakt. De gasten hebben genoten van het heerlijke eten en de hartelijke ontvangst door de leerlingen en Het Eetlokaal. Het was een geslaagde avond mede dankzij de inzet van de leerlingen, Het Eetlokaal en de Gemeente Zevenaar.

De winnende menu’s worden ingezonden naar toprestaurant De Librije in Zwolle. Daarmee maken de leerlingen kans om op 8 juni deel te mogen nemen aan de culinaire finale van IRun2BFit in het kookatelier van De Librije.

Foto: T. van den Berg

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties