Brugklassers Liemers College bedenken gezond menu

332 Views

In het kader van het landelijke project IRun2BFit hebben alle eerstejaarsleerlingen van het Liemers College een gezond menu bedacht. Met het project IRun2BFit wil het Liemers College de leerlingen leren wat een gezonde leefstijl is. Hierbij hoort het trainen voor een hardloopwedstrijd en het bedenken van een gezond menu.

Het Eetlokaal, een restaurant in Zevenaar, heeft uit alle inzendingen de beste drie menu’s geselecteerd. Deze menu’s zijn dinsdag 10 mei door Thorben Contant, Hidde Buiting, Joram Büttner, Robin Hartman, Yvette van Boxtel, Sanne Claassen,  Jarno Schilte, Mila Moerkes en Tom Jansen voor hun gasten klaar gemaakt. De gasten hebben genoten van het heerlijke eten en de hartelijke ontvangst door de leerlingen en Het Eetlokaal. Het was een geslaagde avond mede dankzij de inzet van de leerlingen, Het Eetlokaal en de Gemeente Zevenaar.

De winnende menu’s worden ingezonden naar toprestaurant De Librije in Zwolle. Daarmee maken de leerlingen kans om op 8 juni deel te mogen nemen aan de culinaire finale van IRun2BFit in het kookatelier van De Librije.

Foto: T. van den Berg

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!