vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioKindermarkt op De Carrousel voor kindertehuis in Kenia

Kindermarkt op De Carrousel voor kindertehuis in Kenia

Op vrijdagmiddag 20 mei wordt op basisschool De Carrousel een grote kindermarkt gehouden. Er is voor bezoekers van alles te doen deze middag.

Kinderen van De Carrousel verkopen eigen spulletjes op het schoolplein. Sommige kinderen hebben zelf iets gemaakt om te verkopen op de markt. Er zijn springkussens, er is een kinderbingo, een dierenklas waar je dieren kunt aaien en knuffelen, kinderen kunnen zich laten schminken en er zijn allerlei leuke en bijzondere spellen om te doen. De talenten van De Carrousel zullen een optreden verzorgen tijdens een wervelende show.

Er rijdt een huifkar rond en natuurlijk is er ook van alles te eten, zoals poffertjes, een suikerspin,  broodjes en je kunt smullen bij de fruitkraam.

De opbrengst van deze middag gaat voor de helft naar het kindertehuis Diana Children’s Village in Kenia van de uit Zevenaar afkomstige Yvonne Matiba -ter Avest. De Carrousel ondersteunt al jaren dit kindertehuis. Op de kindermarkt staat een kraampje, waar opa en oma Ter Avest samen met kinderen en kleinkinderen meer informatie over dit tehuis kunnen geven. De andere helft van de opbrengst zal besteed gaan worden voor de aanschaf van buitenspeelgoed voor de kinderen.

De organisatie is in handen van OBS De Carrousel in samenwerking met stichting Humanitas (KDV Maatjes –BSO Kleine Robbe en PSZ Zonnemaat.)

Iedereen is 20 mei welkom van 15.30 -17.30 uur op Basisschool De Carrousel, Kardinaal de Jongstraat 2 in Zevenaar.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties