vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenTom Coronel als gastspreker bij MKB Duiven

Tom Coronel als gastspreker bij MKB Duiven

Autocoureur, zakenman en BN’er Tom Coronel is op donderdag 19 mei gastspreker van MKB Duiven.

‘De wereld verandert sneller dan je denkt’. Dat is de titel van de interactieve spreekbeurt die Tom Coronel houdt tijdens de ledenvergadering van MKB Duiven op donderdag 19 mei om 20.30 uur in Zaal Gieling in Groessen. Tom Coronel is autocoureur, zakenman en BN’er. Maar hij is nog iets: nooit saai.

Tom Coronel (43) is bovendien succesvol. Als autocoureur én als zakenman. Zijn spreekbeurt gaat over beide. Eerst komt zijn racecarrière aan bod, daarna zijn succes als internetondernemer. In 2011 werd Tom Coronel door de site Emerce gekozen tot ‘E-commerce man van het jaar’.

“We hebben ons internetbedrijf in 2001 opgericht. Niemand geloofde nog in e-commerce, maar wij wel. Het is zoals met alles: als je ergens in gelooft en het leuk vindt wat je doet, moet je ervoor gaan. Keihard werken, altijd blijven doorontwikkelen, altijd blijven investeren, en dan wordt input output”, aldus Tom Coronel, die ook mede-eigenaar is van een kartbaan in Huizen in Noord-Holland.

Het competitieve zit er bij Tom Coronel zowel van moeders als vaders kant ingebakken. Het uitte zich als eerste in de sport. Van monteur van zijn broers werkte hij zich op tot succesvol autocoureur.

Op 19 mei in Duiven vertelt spraakwaterval Tom Coronel niet alleen zijn levensverhaal. Hij is als geen ander in staat de koppeling te maken met datgene waar ondernemers dagelijks mee bezig zijn: ondernemen. Tom: “Ik wil inspireren en ik geef tips en tricks vanuit een vooruitstrevende visie. Vast één tip? Vernieuwen, niet blijven hangen in wat je doet.”

Het optreden van Tom Coronel kan ook worden bijgewoond door ondernemers in Duiven, Groessen en Loo die geen lid zijn van MKB Duiven.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties