Verdien geld voor je club met de Rabobank Clubkas Campagne

462 Views

Rabobank Arnhem en Omstreken, waar ook de Liemers onder valt, gaat verenigingen in haar regio financieel ondersteunen met de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van de bank mogen dit jaar € 100.000 verdelen onder verenigingen en stichtingen die deelnemen aan deze nieuwe campagne.
Rabobank Arnhem en Omstreken hecht veel waarde aan lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. De bank stelt dit jaar € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid van de bank ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Leden ontvangen per post een stemkaart met hun persoonlijke stemcode. Zij kunnen vervolgens, op de aangegeven website, stemmen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. De stemperiode is van dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober 2016.
Informatieavond voor verenigingen en stichtingen
Verenigingen en stichtingen die mogelijk in aanmerking komen voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne, zijn door de Rabobank uitgenodigd om zich aan te melden voor de informatieavond die plaatsvindt op dinsdag 7 juni in het Van der Valk hotel in Duiven. Tijdens deze avond wordt meer inhoudelijke informatie over de campagne gegeven. Verenigingen en stichtingen die geen bericht hebben ontvangen maar wel denken in aanmerking te komen, mogen zich ook aanmelden voor de informatieavond. Een belangrijke voorwaarde voor deelname is dat de vereniging of stichting bankiert bij Rabobank Arnhem en Omstreken. De inschrijfperiode voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne loopt van 7 juni tot en met 25 september 2016.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vindt u op de website: www.rabobank.nl/clubkasarnhem2016.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!