maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenCoen Verbraak eerst gast “Zondag met Wouke”

Coen Verbraak eerst gast “Zondag met Wouke”

Na het succes van het voorjaar, neemt Wouke van Scherrenburg ook dit seizoen het publiek van Het Musiater in Zevenaar op drie zondagen mee in een theatercollege met een boeiende gast, over maatschappelijke thema’s en actualiteiten. Uiteraard is er veel ruimte voor interactie.

De eerstvolgende Zondag met Wouke is op 5 november met als gast journalist en programmamaker Coen Verbraak. De veelzijdige Verbraak is een van de meest spraakmakende interviewers van Nederland. Zijn interviews voor Vrij Nederland en de Volkskrant worden gerekend tot het beste wat de geschreven journalistiek te bieden heeft. Daarnaast is hij een gerenommeerd televisiedocumentairemaker die films maakte over onder anderen Guus Hiddink, Jan Wolkers, Freek de Jonge en Boudewijn Büch. Hij heeft diverse boeken gepubliceerd en is tevens radiomaker. Kaarten a € 9,00 zijn online te koop op www.liemerskunstwerk.nl.

Achtergrond Coen Verbraak
Coen Verbraak is geboren in Amsterdam in 1965, groeide op in Roden. Hij studeerde in 1993 af als historicus aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al tijdens zijn studie was hij actief als journalist. Hij was 21 toen hij zijn eerste radioprogramma maakte over Godfried Bomans. Jarenlang heeft hij voor Vrij Nederland gewerkt, ook maakte hij portretterende interviews voor de Volkskrant en nu voor NRC Handelsblad. Bij het grote publiek is hij bekend van diverse televisieprogramma’s en documentaires zoals Met het Oog op Morgen en de bekroonde serie Kijken in de ziel. In 2020 zond BNN VARA zijn drieluik Srebrenica- de machteloze missie van Dutchbat uit. Voor Human presenteert hij regelmatig De Publieke Tribune. Coen Verbraak heeft diverse awards gewonnen waaronder twee keer de Sonja Barend Award en de Tegel.

Gasten volgende theatercolleges Richard Korver en Paul de Leeuw
Op zondag 25 februari 2024 is Richard Korver, Wouke haar gast. De topadvocaat is regelmatig te vinden aan tafel van praatprogramma’s op televisie en komt nu naar Het Musiater in Zevenaar. Bij de laatste Zondag met Wouke op zondag 24 maart 2024 geeft Paul de Leeuw acte de présence, de bekende programmamaker, zanger en cabaretier is niet meer weg te denken uit medialand.

Locatie: Het Musiater Zevenaar – Warempel zaal
Zondag 5 november 2023
Aanvang: 14.00 uur
Prijs: € 9,00 p.p.

Bestel online je kaarten op www.liemerskunstwerk.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties