Cursussen Kunstwerk! Het Musiater

39 Views

Popband (vanaf 9 jaar)
Lijkt het je leuk om muziek te maken in een band? Speel je graag pop- of rocknummers, of wil je graag je repertoire verbreden? Geef je dan op voor deze band!
Naast je reguliere lessen repeteer je om de week in een vaste bandopstelling. Je leert samen met de band verschillende nummers te spelen. Daarnaast werk je als band aan uitstraling en performance, dit doe je samen met de docent. Uiteraard wordt er een optreden voor jullie geregeld. Jullie staan op het podium met een grote geluidsinstallatie, een lichtshow en monitoring. Op deze manier voel je je als een echte artiest! De cursus start in januari 2017 en zal plaatsvinden in het Albertusgebouw in Didam. De cursus gaat door mits er voldoende aanmeldingen zijn. Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.hetmusiater.nl .

 

AMV (Angerlo)

Kinderen vinden het erg leuk om muziek te maken. Het Musiater en muziekvereniging “Nieuw Leven” bieden de mogelijkheid om kinderen daarin verder te ontwikkelen. Tijdens AMV-lessen worden kinderen enthousiast gemaakt voor muziek, door hen al zingende en spelenderwijs met muziek in aanraking te brengen. De cursus is bedoeld voor kinderen uit groep 3 en 4 van de basisschool. De cursus start op woensdag 18 januari 2017 van 14.00-15.15 uur en vindt plaats op basisschool De Trompetter in Angerlo. Voor meer informatie en aanmelden:

http: //www.nieuwleven-angerlo.nl

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!