donderdag, juli 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDanceparty Ladies’ Circle de Liemers levert ruim 3.200 euro op

Danceparty Ladies’ Circle de Liemers levert ruim 3.200 euro op

De danceparty ‘Wish to Dance’ die zaterdag 11 april jl. plaats vond in het Van der Valk-hotel aan de A12 heeft 3.262, opgeleverd. De organisatie was in handen van serviceclub Ladies’ Circle de Liemers, de opbrengsten komen ten goede aan de Stichting Make a Wish en werden bijeengebracht door de bijna 200 aanwezigen, die 10,- per persoon aan entreegeld betaalden.

De muzikale omlijsting was in handen van Walter Witlov, de huis-deejay van Vitesse. De entreegelden werden aangevuld met bijdragen van een aantal sponsoren: Share Energy, Alliander, Niek Jansen Mode Didam, Baston Wonen Zevenaar, l’Estheticienne Westervoort, Yarden & van Haften, Van der Valk Duiven, A Brand New Day, InterXL, BKC BV en A.Hak Leidingbouw.

 

Ladies’ Circle de Liemers

Ladies’ Circle is een internationale serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor vriendschap en goede doelen. Ladies’ Circle de Liemers zet zich in voor een groot aantal projecten, zowel lokaal als regionaal door middel van sponsoring, evenementen en de bijkomende organisatie.

 

Make a Wish

De stichting Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

 

Op de foto de ladies van Ladies’ Circle de Liemers met van links naar rechts:  Nienke van Straten, Angelique van Dijk-Wammes, Xandra van der Knaap, Henny Zweers, Joëlle Daalder, Marijke Vuulink, Patricia van Oosterwijk, Milou de Groot Boersma-Janssen, Lianne Kruijs en Manon Hageman.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties