dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDansschool DansJeFit onthult een nieuwe naam

Dansschool DansJeFit onthult een nieuwe naam

In 2009 stond hij aan de basis van DansJeFit. Zes jaar later heeft Joeri van Grol besloten de naam van zijn bedrijf te wijzigen. Tijdens de open middag op zaterdag 7 november wordt de nieuwe naam onthuld.

Het begon in 2009 met danslessen in het Juvenaat in Zevenaar; anno 2015 is DansJeFit uitgegroeid tot een allround dansschool met dagelijkse lessen op vijf locaties in de regio en een landelijk concept dat tal van basisscholen in beweging brengt. De school- en bedrijfsfeesten zijn inmiddels ondergebracht in het concept 7beats.nl.

Vanaf twee jaar kun je al bij DansJeFit terecht om dansmoves te leren in allerlei stijlen. DansJeFit beschikt over wedstrijdteams en organiseert regelmatig evenementen zoals dansweekenden, een dance battle, open podium en de Zumba-party.
Door de groei van het bedrijf is er behoefte aan een nieuw naam en identiteit voor de leslocaties om op deze wijze meer diversiteit te kunnen bieden en doelgroepen beter te kunnen bedienen.

De open middag – in de nieuwe leslocatie aan ’t Holland 39 in Duiven – is op zaterdag 7 november tussen 15 en 17 uur en begint met de bekendmaking van de nieuwe naam. Bezoekers kunnen deelnemen aan gratis mini-workshops hiphop, modern/jazz en afrodance. Daarnaast zijn er demo’s van de hiphop en modern/jazz wedstrijdteams. Voor de kleinsten is er speelgelegenheid en Stadsbruncherie De Groen uit Zevenaar verzorgt hapjes en drankjes.

Foto: DansJeFit

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties