dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurDas Groessen Kwis inschrijving geopend

Das Groessen Kwis inschrijving geopend

Op zaterdag 15 juni wordt alweer voor de vierde keer gestreden om de felbegeerde Das Groessen Kwis trofee. In 2022 werd het Kindercomité Groessen de winnaar van deze spectaculaire kwis over en door Groessen(aren). Heb je jouw team nog niet ingeschreven? Doe dat dan voor zo snel mogelijk op www.dasgroessen.nl/inschrijven.

De Das Groessen Kwis speel je met een team van minimaal 4 personen, maar meer deelnemers is beter. Op zaterdagavond 15 juni haal je je kwisboek op. Het kwisboek staat vol met vragen en doe-opdrachten over allerlei algemene onderwerpen, maar ook veel vragen over Groessen. Het gaat niet alleen om kennis, maar ook om sportiviteit en teamspirit. Daarnaast is er een geheime opdracht waar één van de teamleden aan mee doet. Na een officieel theoretisch verkeersexamen, een spellingsdictee en een judocompetitie is de organisatie er opnieuw in geslaagd een spectaculaire geheime opdracht in elkaar te zetten. Ook nieuw dit jaar is de joker. Hoe je deze joker verdient en wat je er mee kunt, blijft nog een verrassing. Daar kom je alleen maar achter door je op te geven en mee te doen.

De avond eindigt om 23.45 uur, de tijd waarop je je kwisboek weer inlevert. Daarna is er nog de gelegenheid om met andere teams na te praten in Rinoceros.

De Das Groessen Kwis staat garant voor een gezellige avond met familie, vrienden of buren. De kosten voor deelname bedragen € 20,- per team. Ga naar www.dasgroessen.nl/inschrijven en meld je aan. Zorg voor een leuke teamnaam en een teamcaptain. Zien we jullie ook op 15 juni?

Doe jij net als deze Groessenaren mee?

https://www.facebook.com/dasgroessen

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties