vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioDCS E4 is dubbel kampioen!

DCS E4 is dubbel kampioen!

De jonge voetballers van DCS E4 uit Zevenaar hebben dit seizoen maar liefst twee keer de titel gepakt. Wat begon als een onsamenhangende groep jongens, is door hun enthousiaste leiders geleidelijk gesmeed tot een hecht team. De spelers gunden elkaar de kansen en speelden meestal goed samen. Langzaam werd duidelijk dat het weleens een prachtig seizoen kon worden. Dat werd het ook. De jongens scoorden volop en hadden weinig goals tegen. In de winter werden ze overtuigend zaalkampioen.

Na een spannende voorjaarscompetitie waarbij de jongens gestaag de koppositie pakten met een indrukwekkend doelsaldo, won het team vervolgens ook nog eens het kampioenschap voor buiten. Daarbij gaf pas de allerlaatste wedstrijd de definitieve doorslag. Dit was een spannende uitwedstrijd tegen DVC uit Didam. Na een vroege achterstand, werd het 1-1, daarna kwam DCS op voorsprong en het werd een zinderende finale die eindigde in 2-2. Dat was voldoende om definitief als eerste te eindigen. Een knappe prestatie!

Het team bestaat uit: de rotsvaste keeper Stijn Beskers; de stabiele verdedigers Steven Kniest en Caden Longhorn; het actieve middenveld met Denzel van Welie, Milan Bragonje en Ties Stevering; de gretige spitsen Tijmen Visser, Oscar Pucek en Stijn Lensink. De trainers Roel Visser en Jeroen Beskers hebben wat moois gerealiseerd. Moeder Chantal Bragonje sprong wanneer nodig bij. Het team kent geen ego’s en hanteert de theorie van Cruijff: alleen kun je niets en samen kun je alles.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties