maandag, maart 4, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDCS Spelinstuif - zaterdag 2 juli 2022

DCS Spelinstuif – zaterdag 2 juli 2022

HET voetbalfeest in Zevenaar voor de voetbaljeugd. Het is weer zover op zaterdag 2 juli 2022, de Spelinstuif, voor de jongste jeugdleden van DCS en ook voor niet-leden!

Een voetbaljaar -waarin langzaam weer alles mogelijk is zonder de beperkende coronamaatregelen- sluiten we het seizoen op een leuke manier af met de Spelinstuif 2022. We kunnen dan na de zomervakantie een goeie start maken met het nieuw voetbalseizoen 2022/2023.

Wat is leuker dan lekker buiten te spelen en lol maken door bezig te zijn met de leukste sport ter wereld: VOETBAL!!! En dat doe je natuurlijk samen bij de leukste voetbalvereniging van Zevenaar; DCS! 

Alle jongens en meisjes tussen 4-10 jaar mogen meedoen. Je mag al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen deze ochtend. Jullie zijn allemaal van harte welkom! En ben je stiekem al heel groot en 11 jaar dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

De Spelinstuif begint om 10.00 uur (melden om 09.30 uur) en eindigt rond 12.00 uur. Een geweldige combinatie van allemaal leuke voetbalspellen en natuurlijk samen lol beleven aan het voetbalspel. Dit in een prettige en ongedwongen sfeer, maken deze ochtend tot een heerlijk evenement. Verder zal er ook gezorgd worden voor drinken, iets lekkers te eten en iedere deelnemer ontvangt een leuk presentje. Als je je aanmeldt als nieuw DCS-lid dan ontvang je ook nog een mooi DCS-voetbalshirt!

Mocht je zin hebben om mee te doen met de DCS Spelinstuif, zorg dan dat je je op zaterdag 2 juli 2022 om 9.30 uur meldt op bij ons clubhuis op Sportpark Hengelder. Vooraf aanmelden is gewenst via mailadres spelinstuif@svdcs.nl

foto gemaakt door: Brittany van Beek

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties