dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuur“De jeugd van vroeger” wordt een grootse reünie van de regio

“De jeugd van vroeger” wordt een grootse reünie van de regio

Het organiseren van een feestje zijn de commissies van De Deurdreiers wel gewend, maar ‘De Jeugd van Vroeger’ is totaal iets anders. Dat er zoveel enthousiasme los zou komen is niet voorzien. Zaterdag 12 maart is het dan zover, alle jongeren die vroeger in Duiven, Groessen en Loo de disco’s en de soos bezochten hebben een reünie. Het gaat dan om bestuurders, dj’s en bezoekers van weleer van De Uitlaat Groessen, De Herberg Duiven, De Waay Groessen, De Tackel Loo, Octopus Duiven en Rinoceros Groessen.

Afgaande op het grote aantal bijzondere reacties op facebook gaat het druk worden. De 65+ live band De Sinusgroep speelt jaren ’70 muziek, en dj Sjaak van Bindsbergen, die zelf vroeger een bezoeker was, geeft een podium aan de dj’s van vroeger, die elk een eigen top-5 mogen presenteren. Dat betekent totaal verschillende genres muziek, zoals blues, disco en rock naast elkaar. Daarnaast wordt er ook ruimte gemaakt voor historie met foto’s en materialen van elke deelnemer, die ’s-middags hun tentoonstelling al inrichten. Voor de liefhebbers zijn er zelfs oude bromfietsen te bewonderen, om het gevoel van ‘brommers kieken’ nog eens te benadrukken.

De organisatie is in handen van de commissie ‘Gruosna 838’, onderdeel van Carnavalsvereniging De Deurdreiers.

Zaterdag 12 maart vanaf 20.00 uur in zaal Gieling te Groessen. Entree € 7,50.

In de voorverkoop kosten de kaarten € 5 (Groessen: Zaal Gieling, Jongerensoos Rinoceros, Kwaliteitsslagerij Theo en Ria Scholten. Loo: Sportkantine SV Loo. Duiven: Autobedrijf Nijland Q8 tankstation, Café Bij de Buren, Snackcounter Braam Eilandplein. Zevenaar: Leo van Ussen Tweewielerservice).

Foto: Disco ‘De Waay’ vlnr Eric Roordink, Alex Scholten en Geert Smits

OOK INTERESSANT?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties