De leukste videos op Liemerstv

15 Views

De leukste videos op Liemerstv

De Liemers is een bloeiende regio waar altijd wel wat gebeurt. Uit de Liemers komen dan ook veel leuke en interessante videos, Liemerstv.nl is een regionaal platform waar deze videos op geplaatst worden. Wij hebben de leukste voor je uitgezocht!

“CHICKIE, FAKA? GA JE MET MIJ MEE?” IN DIDAM – MOOIE DORPJES | BRAM KRIKKE

‘Mooie Dorpjes’ is een serie van bram krikke waarin hij de meest onondekte en pittoreske dorpjes van Nederland bezoekt. In deze aflevering is hij in Didam, in de Liemers! Bram is radio-dj, presentator en een bekende internet persoonlijkheid die zijn carrière begon met het plaatsen van video’s op de YouTube-kanalen ‘de Knieperts’ en ‘Bramos’.

 

WINTER IN OUD ZEVENAAR

‘Winter in oud zevenaar’ is een collectie van winterbeelden uit Oud Zevenaar. Er zitten prachtige beelden vanuit de lucht tussen maar ook nog wat beelden vanaf de grond. Al met al een mooie video om te zien en zeker een aanrader.

 

WESTERVOORT 1250 JAAR | DUUVE NL

Beelden van Westervoort in 1976. Interessante beelden van feestelijkheden rond het 1250 jarig bestaan van de plaats met een braderie en klederdrachten, ambachten en een kermis; voorafgaand een palmpasen optocht, optocht met lampions op koninginnedag. Het is erg leuk om deze oude beelden terug te kijken!

ONTPLOFFING BRITSE BOM ZEVENAAR


Gave video van de ontploffing van een Britse vliegtuigbom in de Kijfwaard in Pannerden, Zevenaar.

 

Wil je maximaal van deze videos kunnen genieten? Dan is het erg belangrijk dat je televisie en luidsprekers op de goede hoogte hangen. Dat kan met goede in hoogte verstelbare en draaibare muursteunen voor je televisie en speakers.  Kijk dan eens op deze webshop.

In : Recreatie

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!