dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDigitaal café en workshops DigiDoeners in Bibliotheek Montferland

Digitaal café en workshops DigiDoeners in Bibliotheek Montferland

Wachtwoorden beveiligen onze smartphones, computers en online accounts. Als iemand komt te overlijden, kunnen die goed beveiligde apparaten en accounts lastig zijn voor nabestaanden. Tijdens het eerste Digitaal café van 2024 vertelt een specialist van SeniorWeb wat je zelf kan doen om je gegevens goed over te dragen én wat je als nabestaande kan regelen.

Het Digitaal café is van 11.15 – 12.45 op zaterdag 13 januari in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 27 januari in Bibliotheek Didam. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding over digitaal nalaten. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

In januari sluiten de workshops van de DigiDoeners op geheel eigen manier aan bij het onderwerp van het Digitaal café. Het thema van de workshops van de DigiDoeners is; oud worden, jong blijven. Spelenderwijs leren de deelnemers van de workshop meer over programmeren. Ze gaan aan de slag met de robots Dash&Dot. De workshops van de DigiDoeners zijn van 10.00 – 11.30 uur op dinsdag 9 januari in Bibliotheek ’s-Heerenberg en op dinsdag 23 januari in Bibliotheek Didam. Aanmelden voor deze gratis workshops kan in de bibliotheek, telefonisch via 0316 – 22 11 84 of mail naar info@bibliotheekmontferland.nl.

Meer informatie: in de bibliotheek, telefonisch via 0316-221184 of op www.bibliotheekmontferland.nl  In de bibliotheek de flyer ‘Durf Digitaal’ af te halen. In de flyer staan alle digitale activiteiten van januari tot en met juni. Deze activiteiten zijn gratis en voor iedereen. Naast het Digitaal café en de DigiDoeners zijn dat ook de Computervraagdagen én de cursussen Klik&Tik, DigiSterker en DigiVitaler.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties